Over mij


Na een start op de hogere hotelschool ben ik begonnen in de horeca waar ik genoot van de combi voeding en mensen. Lekker bezig zijn in de keuken heb ik altijd leuk gevonden. Tijdens mijn reizen heb ik veel geleerd over smaken, kruiden en gerechten uit andere landen. Eenmaal terug in Nederland leek het me geweldig om deze interesses te combineren en heb ik dit gevonden in de orthomoleculaire voedingsleer. Al snel leerde ik dat vele klachten en ziektebeelden voortkomen uit hoe wij koken, eten en drinken.

Nu ik de opleiding orthomoleculair voedingscoach heb afgerond en verder studeer in de natuurgeneeskunde vind ik het erg leuk om mensen te helpen met het verbeteren van hun gezondheid.


Je lichaam kan het zelf
 hij moet alleen even weten hoe 




Wat is orthomoleculaire therapie?


Met Orthomoleculaire geneeskunde wordt er gekeken naar de oorzaak van een ziektebeeld.
Waar komt de klacht vandaan? Waarom functioneert het lichaam niet meer naar behoren of hoe kan ik mijn lichaam sterker en gezonder maken.

Wat kan er gedaan worden zodat het lichaam genoeg voedingstoffen heeft om zichzelf te helen.
Een goed functionerend lichaam heeft de juiste voeding (bouw- en brandstoffen) nodig om optimaal te werken.

Wanneer er te veel schadelijke stoffen binnen komen en/of er een tekort is aan vitaminen en mineralen kan er een disbalans optreden waardoor verschillende processen in het lichaam niet meer naar wens verlopen.
Door te kijken naar Voeding & Leefstijl kan er via een persoonlijk behandelplan naar een passende oplossing worden gezocht.

 



Let food be the medicine en Boek nu je afspraak!